© Lis-Marie Jansson
© Lis-Marie Jansson
© Lis-Marie Jansson

Här hittar du lediga jobb i Eckerö kommun just nu. Du är också alltid välkommen att sända in en intresseanmälan till kansliet på e-post info@eckero.ax

Socialarbetare

Eckerö kommun söker en socialarbetare på heltid. Tjänsten är nyinrättad och vi söker en socialarbetare för tillsvidare anställning.

Tjänsten som socialarbetare omfattar förutom barnskydd också övrigt socialt arbete. Tjänstgöring inom barnskyddsjouren ingår utöver. Du arbetar i team med socialchef och familjearbetare. Det finns även samarbetsavtal med andra kommuner. Det finns möjlighet att styra och påverka utvecklingen av barnskyddet när det gäller att hitta metoder och former.

Vi söker dig som har en positiv människosyn och som håller ett tydligt fokus på barnet i arbetet med barnskydd. Du är mån om att ge ett gott bemötande, du är initiativrik och positiv.

Behörighetskrav är högskoleexamen enligt FFS 804/92. Med behörighet inom barnskyddet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av barnskyddsarbete. Även annan tidigare arbetserfarenhet av socialt arbete är meriterande. Språkkunskaper är meriterande. Prövotid kan komma att tillämpas.

Vid intresse hör gärna av dig för mer information till kommundirektör Arsim Zekaj per e-post arsim.zekaj@eckero.ax t.o.m. 19.7.2018, därefter kontaktas socialchef Andrea Björnhuvud fr.o.m. 30.7.2018 på tel. (018) 329 323 eller per e-post andrea.bjornhuvud@eckero.ax. Under perioden 20.7.2018–30.7.2018 kommer e-post att följas sporadiskt vilket kan medföra viss försenad respons. Kommunkansliet i Eckerö har sommarstängt veckorna 29-31.

Sista ansökningsdag fredag den 3 augusti 2018. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Innan tillträde skall straffregisterutdrag uppvisas.

Sedvanlig ansökan och meritförteckning sändes till:
Eckerö kommun
Socialkansliet
Södra Överbyvägen 8
22270 Eckerö.
eller info@eckero.ax

Hemserviceledare

Förlängd ansökningstid

Eckerö kommun har inrättat en ny tjänst som hemserviceledare. Till denna tjänst söker vi nu Dig, som tillsammans med personal, socialchef och socialnämnd utvecklar äldreomsorgen i kommunen till nya dimensioner. Viktiga utvecklingsområden är hemservicen ute i kommunen, kommunikationen mellan klienter och personal med hjälp av främst ÄLDIS och ett förebyggande arbete inom äldreomsorgen med bl.a. förebyggande hembesök och ordnande av olika aktiviteter.

Hemserviceledaren har det operativa ansvaret för äldreomsorgen i kommunen och är chef för hemservicepersonal, lokalvårdare och kökspersonal. I arbetsuppgifterna ingår självklart planeringen av arbetslistor och personaldimensionen samt vårdplaneringar mm. Budgetansvar ingår. Socialnämnden kan kalla in hemserviceledaren som expert i äldreomsorgsfrågor till socialnämndens sammanträden.

Utbildningskraven är närvårdarexamen samt ledarskapsutbildning. Övrig utbildning, relevant erfarenhet på området och erfarenhet av vårdarbete och ledarskap är meriterande.

Arbetsvillkor enligt AKTA 04SOS06A. Allmän arbetstid 38,75 h/vecka.
Arbetet inleds den 1 september 2018 eller enligt överenskommelse.
Prövotid kan komma att tillämpas.

Ansökningstiden har förlängts till 3 augusti 2018. Tidigare ansökningar beaktas.

För mera information ring socialchef Andrea Björnhuvud tel. (018) 329 323 eller andrea.bjornhuvud@eckero.ax.

Sänd in din skriftliga ansökan till Eckerö kommun
Socialkansliet
Södra Överbyvägen 8
22270 Eckerö
eller info@eckero.ax

Vi ser fram emot Din ansökan och att välkomna Dig till Eckerö,
Ålands solsida.

Vikarierande närvårdare, 75 %

För mer information, kontakta ansvarig närvårdare Ida Snellman på tel. +358 (0)457 530 1320.

Närvårdare natt, 73,2 %

För mer information, kontakta ansvarig närvårdare Ida Snellman på tel. +358 (0)457 530 1320.

Närvårdare, inhoppare

För mer information, kontakta ansvarig närvårdare Ida Snellman på tel. +358 (0)457 530 1320.

Stödperson

Eckerö kommun söker en STÖDPERSON till en 12-årig pojke med högfungerande autism. Arbetstiden är enligt överenskommelse mellan stödpersonen och familjen, men ca 1 eftermiddag och 1 helgträff per vecka. Antalet träffar kan utökas under skolloven. Träffarna sker under dagtid och ingen övernattning ingår.

Socialförvaltningen överlåter intressanta ansökningar till familjen, som hjälper till med tillsättandet. För mer information, kontakta socialarbetare Lisa Smeds, tel. (018) 329 331 eller e-post lisa.smeds@eckero.ax