genti dama piele ieftine

Eftersom situationen kan ändra snabbt är det även för kommuninvånarna av stor vikt att följa de instruktioner som Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) och Institutet för hälsa och välfärd (THL) upprätthåller på sina sidor.

Följande anvisningar uppdateras och preciseras i takt med att ny information kommer från hälsovårdsexperter och de behöriga myndigheterna:

Kommunkansliet tar endast emot bokade besök
Uträtta ärenden i första hand via telefon och e-post. Om du behöver besöka kommunkansliet ska du kontakta personen du vill träffa och avtala om ett möte på förhand. Alla kontaktuppgifter hittar du här Om du är i frivillig karantän efter utlandsvistelse eller har minsta förkylningssymtom önskar vi att du inte besöker kommunkansliet. Vid besök på kommunkansliet rekommenderas ansiktsskydd.

Socialförvaltningen
Information från socialförvaltningen om hjälp vid ekonomiska problem och vart man vänder sig vid andra problem, såsom alkoholproblem, psykiskt illamående m.m., som kan uppstå i den innevarande situationen hittar du här.

Solgården
Här hittar du information om vad som gäller inom äldreomsorgen just nu.

Barnomsorgen
Barnomsorgen fungerar som vanligt. Barn som visar minsta tecken på förkylningssymtom ska fortsättningsvis stanna hemma tills de är helt friska. 

Biblioteket
Kommunens bibliotek håller normala öppettider.

Fritidsverksamhet
Fritidsverksamheten fungerar som vanligt.

Ytterligare information: Raine Katajamäki, kommundirektör, tel. (018) 329 321

Informationen uppdaterad 15.12.2020 kl. 09.29

Sök